Privatpersoner 1600 kr inklusive moms, på plats eller via video. Första mötet är 60 minuter och därefter 45 minuter.

Organisationer: Be om offert baserat på era behov, så får ni pris för ett skräddarsytt upplägg.

Betalning: faktueras i efterskott per månad.

48-timmars avboknings- och ombokningspolicy

Dina möten är mycket viktiga. De är reserverade särskilt för dig. Ibland kan du behöva omboka din tid av olika anledningar. För att detta ska vara möjligt behöver du meddela mig via sms minst 24 timmar före bokad tid. Eventuella möten som missas, avbokas eller ändras utan 48 timmars varsel kommer att debiteras till fullt pris. Om du  exempelvis på grund av att du behöver isolera med anledning av att du fått milda förkylningssymptom, så kan videosamtal vara ett alternativ till att omboka din tid.

Om du glömmer, avbokar eller ändrar ditt möte utan att meddela i tillräckligt god tid så får jag inte möjligheten att fylla tiden och andra klienter missar möjligheten att få en tid.

För att underlätta så finns alla dina bokade tider i mitt journalsystem CTnotes. När du bokar din första tid hos mig får du ett e-postmeddelande med en länk till CTnotes. Du kan då aktivera ditt konto inom 7 dagar genom att logga in. Där kan du se både dina kommande möten,  hemuppgifter, och fylla i formulär med mera.