Välkommen att kontakta mig om du är nyfiken på psykoterapi eller föreläsningar. Du kanske vill veta mer innan du är redo att bestämma dig för psykoterapi, eller boka en föreläsning rådgivning. Jag erbjuder även videoterapi.

Alla känner sig inte känner bekväma med video, och det är heller inte alltid lämpligt för alla med terapi via video. Hör av dig så kan vi tala om vad som är bästa lösningen för dig.

Jag har jobbat hemma under pandemin och min erfarenhet är att behandlingarna har gått lika bra via video. En del har varit tveksamma men nästan som först varit tveksamma har upplevt att gått bra med video när de väl provat.

Information om Covid-19

Jag följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Då restriktionerna släpps den 9/2 kommer jag att återvända till mottagningen. Har du symptom covid-19, boka om till videomöte om du är frisk nog att ha samtal.
Läs mer om terapi via video.

Leg. psykoterapeut Helena Löfgren. Foto: Susanne Paulsson

Kontaktuppgifter

Helena Löfgren, leg. psykoterapeut, fil. kand. psykologi.
Mobil 0708- 19 77 77
E-post: helena.lofgren@lofgrensanalys.se
Linkedin-sida 
Facebook-sida för Löfgrens Analys AB. Här lägger jag ut nyheter om psykisk hälsa i allmänhet och Företagets aktiviteter.
Youtubekanal här har jag främst olika övningar som bara patienter har tillgång till.

Mottagningsadress:
Löfgrens Analys AB
Tjärhovsgatan 14, 1 tr,
116 21 Stockholm
Mottagningen ligger 250 meter från t-banestation Medborgarplatsen och 700 meter från pendeltågsstation Södra station.

Gör du ett skolarbete om social påverkan kan du gå in på länksidan för mer information och för kontakt med ideella föreningar.
Se även publikationer – Helenas egna artiklar.
Klicka för pressbild

Varmt välkommen!