Välkommen att kontakta mig om du är nyfiken på psykoterapi eller föreläsningar. Du kanske vill veta mer innan du är redo att bestämma dig för psykoterapi, eller boka en föreläsning rådgivning. Jag erbjuder även video terapi.

Alla känner sig inte känner bekväma med video, och det är heller inte alltid lämpligt för alla med terapi via video. Hör av dig så kan vi tala om vad som är bästa lösningen för dig.

Information om Covid-19

I pandemi-tider behöver vi alla hjälpas åt att minska smittspridningen. Även om man har lindriga symptom, som vid en mildare förkylning, så bör man avstå från sociala kontakter. Kom då inte till mottagningen, utan ring eller mejla så kan vi ta besöket via videosamtal. Om du hör av dig senast 24 timmar innan bokad tid kan vi alternativt boka om din tid.
Läs mer om terapi via video.

Kontaktuppgifter

Helena Löfgren, leg. psykoterapeut, fil. kand. psykologi.
Mobil 0708- 19 77 77
E-post: helena.lofgren@lofgrensanalys.se
Linkedin-sida 
Facebook-sida för Löfgrens Analys AB. Här lägger jag ut nyheter om psykisk hälsa i allmänhet och Företagets aktiviteter.
Youtubekanal

Mottagningsadress:
Löfgrens Analys AB
Tjärhovsgatan 14, 1 tr,
116 21 Stockholm
Mottagningen ligger 250 meter från t-banestation Medborgarplatsen och 700 meter från pendeltågsstation Södra station.

Gör du ett skolarbete om social påverkan kan du gå in på länksidan för mer information och för kontakt med ideella föreningar.
Se även publikationer – Helenas egna artiklar.
Klicka för pressbild

Varmt välkommen!